EATPASS-MYYNTIEDUSTAJA HELSINKIIN JA TAMPEREELLE

EatPass-tiimii kasvaa ja nyt etsitään omatoimista yrittäjähenkistä B2B-myyntiedustajaa Tampereelle ja Helsinkiin. Projektiin voi heittäytyä täysillä mukaan, tai vaihtoehtoisesti oman duunin / opiskelun ohella. Palkkaus tulee perustumaan houkuttelevaan provisiomalliin.

EatPass on ravintola-alaa varten kehitetty suomalainen palvelu, joka yhdistää leimakortit, asiakaspalautteen ja tarjouskampanjat näppärästi yhteen pakettiin. EatPassin avulla ravintoloitsijat saavat henkilökohtaista palautetta ja kehitysideoita sekä tehokkaan kanavan tarjouskampanjoille! EatPass käyttöönotto on lähtenyt loistavasti liikenteeseen Turussa ja palvelua käyttää jo lähes 30 ravintolaa! Loppukäyttäjämäärät kasvaa tasaiseen tahtiin ja nyt on aika laajentaa toimintaa myös Tampereelle ja Helsinkiin.

Haemme myyntiedustajaa, joka täyttää enemmän tai vähemmän seuraavat kriteerit:

 – Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja tekemään rennosti kauppaa ravintoloitsijoiden kanssa. EatPass on tuotteena erittäin suoraviivainen,  myyntiargumentit selkeitä ja hinta kohdallaan. Autokauppiaan maneereita ei siis tarvita. Rehellistä, selkeää ja tehokasta!
 

– Sinulla on järjettömän kova pelisilmä. Luet asiakasta kuin avointa kirjaa ja löydät juuri oikeat hyödyt joita korostaa myyntitapaamisen aikana.

– Sinulla on riittävästi teknistä osaamista, eli applikaatiomaailma ei pelota ja uusien ohjelmistojen käyttölogiikan oppiminen ei ole ongelma.

– Et joutunut Googlettamaan mitä tarkoittaa B2B-myynti.

– Haluat olla mukana kasvattamassa suomalaista startup-yritystä menestystarinaksi ja samalla kääriä itselle mukavat hillot taskuun.

– Sinulla on mahdollisuus laskuttaa oman firman kautta (tai vaihtoehtoisesti Ukko.fi tyyppisten palveluiden kautta)

– Ravintola-alan tuntemus ja kontaktit ravintolamaailmaan valtava plussa.

Myyntityö käytännössä

BUUKKAUS | Kontaktoit asiakkaita määrätyllä alueella parhaaksi katsomallasi tavalla. Puhelinmyyntinä homma ei etene tässä kohtaa, joten kaikki lähtee buukkauksesta!

MYYNTIESITTELY | Esittelet tuotteen ja erinomaisena myyjänä saat tottakai vähintään joka toiselta nimen paperiin.

KÄYTTÖÖNOTTO | EatPass-palvelun käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja parhaassa tapauksessa voit lyödä homman tulille heti allekirjoitusten jälkeen (15min – 30min). Vaihtoehtoisesti sovit asiakkaan kanssa käyttöönottopäivän.

ASIAKASPALVELU | Olet oletusarvoitsesti ensimmäinen linkki asiakkaan suuntaan, kun asiakas kaipaa apua tai haluaa ottaa palvelun käyttöön myös muissa ravintoloissa. Hyvä asiakaspalvelu johtaa tässä tapauksessa asiakkuuden jatkumiseen, josta sinut myös palkitaan rahallisesti.

 

Jos olet hyvä tyyppi ja uskot että EatPass-palvelua olisi mukava lähteä myymään tuloksellisesti, niin ota yhteyttä ja katsotaan näkyykö yhteisiä askelmerkkejä lähitulevaisuudessa!

 

Terveisin,

Juha Oja
Restarant Oy / EatPass
Toimitusjohtaja & perustaja

juha.oja@eatpass.fi
+358505321915